Ga naar hoofdinhoud
Grote voorraad
Levering door heel Nederland & België
Oplossingsgericht

Double Door Containers

* Deze afbeeldingen zijn ter indicatie.

20ft Double Door

* Deze afbeeldingen zijn ter indicatie.

20ft High Cube Double Door

* Deze afbeeldingen zijn ter indicatie.

40ft High Cube Double Door

Double Door Containers bij VP Containers

Bij VP Containers bieden wij een uitgebreid assortiment aan Double Door containers, die uitstekend zijn voor verschillende toepassingen waarbij toegang en efficiënte laadcapaciteiten essentieel zijn. Deze containers zijn voorzien van deuren aan beide uiteinden, wat het laden en lossen van goederen makkelijker maakt en versnelt.

Voordelen van Double Door Containers:

Double Door containers optimaliseren het gebruik van de beschikbare ruimte en verbeteren de toegankelijkheid van goederen vanuit beide uiteinden van de container. Deze functionaliteit is ideaal voor projecten waarbij snelheid en efficiëntie van belang zijn.

Kenmerken van onze Double Door Containers:

  • Dubbele Toegang: Deuren aan beide uiteinden voor makkelijke toegang.
  • Veiligheid en Duurzaamheid: Vervaardigd uit robuust Cortenstaal en voorzien van een houten vloer die stabiliteit biedt.
  • ISO-gecertificeerd: Gegarandeerd voldoen aan de hoogste internationale normen.
  • CSC-gekeurd: Verzekerd van veiligheid voor transport over zee en land.
  • Veelzijdigheid: Beschikbaar in standaard maten, geschikt voor verschillende industriële toepassingen.
  • Aanpassingsopties: Keuze uit verschillende kleuren en de mogelijkheid om extra beveiligingsmaatregelen zoals een lockbox toe te voegen.

Services aangeboden door VP Containers:

  • Verkoop van Double Door Containers: Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte opties aan, afhankelijk van uw behoeften en budget.
  • Huur: Voor tijdelijke projecten bieden we flexibele huur opties aan.
  • Levering en Ondersteuning: Snelle en betrouwbare levering overal in Nederland en België, met volledige ondersteuning bij elke stap.

Onze Double Door containers zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan efficiënte en veilige transport- en opslag oplossingen. Of u nu betrokken bent bij de bouw, evenementen, of enige andere industrie, onze containers bieden de flexibiliteit en de functionaliteit die u nodig heeft om uw projecten succesvol uit te voeren. Naast Double Door containers verkopen wij ook Zeecontainers en High Cube containers!

Neem contact op met VP Containers om meer te leren over onze Double Door container oplossingen en laat ons u helpen de efficiëntie van uw logistiek te maximaliseren.