skip to Main Content
Large stock
Delivery throughout the Netherlands & Belgium
Solution-oriented

Open Top Containers

* These images are indicative.

20ft Open Top

* These images are indicative.

40ft Open Top

Open Top Containers bij VP Containers

VP Containers is uw betrouwbare partner voor het kopen of huren van Open Top Containers. Wij bieden zowel de Open Top Container 20ft als de Open Top Container 40ft, waardoor wij in staat zijn om aan diverse logistieke en opslag behoeften te voldoen. Deze containers zijn ideaal voor het vervoeren en opslaan van goederen die van bovenaf geladen moeten worden, zoals hoge materialen die niet via de standaard deuren passen.

Kenmerken van Open Top Containers:

Onze Open Top Containers zijn ontworpen voor gemakkelijk laden en lossen met een kraan of een andere hijsinrichting, wat ze bijzonder geschikt maakt voor zware en onhandig gevormde ladingen. De afwezigheid van een vaste bovenkant biedt flexibiliteit die niet mogelijk is met standaard containers.

Voordelen van het gebruik van een Open Top Container:

  • Gemakkelijk Laden en Lossen: Ideaal voor goederen die te hoog of te omvangrijk zijn om door de deuren te passen.
  • Flexibele Afmetingen: Beschikbaar als Open Top Container 20ft en Open Top Container 40ft.
  • Veilige Transportoplossingen: Voorzien van stevige zeildoeken om de lading te beschermen tegen weersinvloeden tijdens transport.
  • ISO-gecertificeerd en CSC-gekeurd: Voldoen aan alle internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Aanbod bij VP Containers:

  • Open Top Container Kopen: Een selectie van nieuwe of gebruikte containers die direct beschikbaar zijn voor aankoop.
  • Open Top Container Huren: Flexibele huuropties voor projecten waarbij een tijdelijke oplossing vereist is.
  • Aangepaste Diensten: Aanpassingen en modificaties mogelijk om aan specifieke projectvereisten te voldoen.

Onze Dienstverlening:

Bij VP Containers begrijpen we dat elke lading uniek is en specifieke eisen stelt aan het transport. Wij bieden deskundig advies en praktische oplossingen om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en efficiënt worden vervoerd, ongeacht de bestemming. Met onze betrouwbare leveringsservice zorgen we ervoor dat uw Open Top Container op tijd en in uitstekende staat wordt geleverd, waar uw project zich ook in Nederland of België bevindt.

Neem contact op met VP Containers voor meer informatie over onze Open Top Containers en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen met onze efficiënte en aanpasbare container oplossingen. Naast open top containers bieden wij ook Open side en Double doors containers aan, die het makkelijk maken om onhandige goederen mee te nemen.