Ga naar hoofdinhoud
Grote voorraad
Levering door heel Nederland & België
Oplossingsgericht

Retourbeleid

Welkom bij VP Containers. Wij waarderen uw aankoop/verhuur van onze containers. Vanwege de aard van onze producten hanteren wij echter een strikt beleid met betrekking tot retourzendingen. Hieronder vindt u meer informatie over ons retourbeleid:

Geen Retouren

In verband met de omvang en het specifieke gebruik van onze containers, accepteren wij geen retourzendingen van aangekochte of verhuurde containers. Wanneer er sprake van aantoonbare schade of defecten, kunt u altijd contact opnemen via: info@vpcontainers.com. Op deze manier kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. 

Kwaliteitscontrole

Wij streven ernaar om onze containers van de hoogste kwaliteit te leveren. Voordat een container wordt geleverd, ondergaat deze een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat verkeert.

Contacteer Ons

Heeft u vragen over ons retourbeleid of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@vpcontainers.com.

Wij streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden en staan klaar om u te helpen bij al uw vragen en behoeften.

Let op: Ons retourbeleid kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg deze pagina regelmatig voor eventuele updates.